Laat ons scheiden, schat

affiche A3 scheiden def

Laat ons scheiden, schat” is het verhaal van Amelia Conrad, een succesvolle echtscheidingsadvocate die er altijd op gestaan heeft om haar meisjesnaam te blijven gebruiken gedurende haar vijftienjarige huwelijk met een zeer succesvolle bouwingenieur, Jonathan Bernard. Hij vergeet nooit jubilea, verjaardagen of feestdagen, maar zijn tijdrovende werk en zijn drang om te kijken naar ander vrouwelijk schoon, lieten zijn kant van hun kingsize bed vaker onbenut dan benut.

Amelia heeft er nooit over gedroomd dat hun huwelijk wel eens bedreigd zou kunnen worden, hoewel ze zich bewust was van zijn occasionele kleine affaires, totdat zijn nieuwe, oversekste secretaresse haar vraagt om haar vorige huwelijk nietig te laten verklaren zodat ze kan trouwen met haar nieuwe baas. Hij is, natuurlijk, de vrolijke bouwingenieur.

Zal ze de man opgeven van wie ze zielsveel houdt of moet ze proberen haar huwelijk te redden door naar een psychiater met vreemde tics te gaan, die bovendien hunkert naar de secretaresse die mannen sneller opwindt dan ze kan typen?

Amelia vindt het antwoord twee uur en honderd schaterlachen later met behulp van een taperecorder en haar associé die klein van gestalte, maar groot in  ideeën is.

Deze diashow vereist JavaScript.


(De individuele foto’s vind je op pagina 2.)

Pagina's: 1 2