Wie ligt er in bed met …?

affiche A3 butler

Klik om te vergroten!

Wie ligt er in bed met de butler?

Klik om te vergroten!

 

Een komedie van Michael Parker

Een miljardair sterft en laat al zijn bezittingen na aan zijn enige dochter Constance – behalve een jacht van 20 miljoen euro waarvan hij wil dat Josephine het krijgt, een kunstcollectie van onschatbare waarde die hij nalaat aan Renée en een onbetaalbare  vloot antieke auto’s die hij aan Marjorie schenkt. Constance arriveert in haar vaders huis met haar advocaat, vastbesloten om uit te zoeken wie deze dames zijn en om hen af te kopen of de wil aan te vechten.

De butler lijkt de sleutel van het mysterie te hebben en ze leert van hem dat deze drie dames de minnaressen van haar vader zaliger waren. Ze komt er ook achter dat het jacht, de kunstcollectie en de autoverzameling verdwenen zijn, verkocht aan de Bimbo Coöperatie. Zit de butler hierachter en houdt hij er met al deze dames een relatie op na? Heeft de oude, dove huishoudster werkelijk een rat als huisdier? Is de onhandige detective die Constance ingehuurd heeft werkelijk zo klungelig? En waarom heeft de butler een actrice ingehuurd om de rol van zijn vrouw te spelen?

De hilariteit stijgt ten top in deze fysieke komedie met slimme dialogen en opmerkelijke karakters. Voor Michael Parker (de schrijver die ook “Van wie zijn die vrouwen eigenlijk?” schreef)  is een klucht een serieuze zaak!

  • (De rolverdeling vind je op pagina 2, de individuele foto’s op pagina 3.)

 

Deze diashow vereist JavaScript.

  • Pagina's: 1 2 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s