Van wie zijn die vrouwen eigenlijk?

VAN WIE ZIJN DIE VROUWEN EIGENLIJK?

panorama1b

panorama3

panorama2

 

 

KOMEDIE VAN MICHAEL PARKER

KORTE INHOUD:
David en John, twee vice-presidenten bij het Ashley Maureen Cosmeticabedrijf plannen een weekendje ononderbroken golf onder hun tweetjes vooraleer ze op maandag weer aan het werk moeten onder leiding van hun nieuwe, naar het schijnt strenge CEO.

Als ze in het golfhotel (jammerlijk toeval) hun nieuwe baas, L.D. Hustings ontmoeten, staat deze erop om met hun vrouwen kennis te maken, want “geen enkele man die er alleen tussenuit knijpt om te gaan golfen, zal ooit nog voor het bedrijf werken”.
In hun wanhoop om een vrouw tevoorschijn te toveren en zo niet ontslagen te worden, slaagt John er met veel moeite in om Tina, de sexy receptioniste zover te krijgen, maar de enige die voor Davids vrouw kan doorgaan is … JOHN!

Terwijl John kamer in en uit raast als respectievelijk zichzelf en Davids vrouw raakt het telefoon-systeem hopeloos in de knoei, heeft Tina steeds meer moeite om haar kleren aan te houden en bemoeien ook de hypochondrische klusjesman en de puriteinse hotelmanager zich met de zaak. En dan komen de echte vrouwen hun mannen verrassen!
Alles dreigt in het water te vallen, maar “the show ain’t over till the fat lady sings” en dus verzint David al het mogelijke om die dikke dame het zwijgen op te leggen…

Deze diashow vereist JavaScript.


(De rolverdeling vind je op pagina 2, de individuele foto’s op pagina 3.)

Pagina's: 1 2 3