Rob De Meulemeester (†2004)

Rob De Meulemeester
14.01.1944 – 07.02.2004

Sinds 1976 was Rob actief als voorzegger. In 1979 zette hij in het stuk “Het blondje uit het Kurhotel” zijn eerste stappen op het podium. Hij groeide uit tot een van de boegbeelden van ’t Fonteintje en speelde in tal van stukken. Een van zijn mooiste rollen was ongetwijfeld Schrobberbeeck in “Waar de ster bleef stille staan” van Felix Timmermans.

Op 7 februari 2004 bereikte ons het verpletterende  nieuws: “Op het grote podium van het leven was jouw rol gespeeld”. Druk bezig met één van de dingen die je het liefste deed, namelijk op sneeuwklassen gaan met je leerlingen, verliet je ons plots.
De herinneringen aan jou zullen echter nooit meer  uit ons hart gewist worden. Want je speelde je rol  zo goed, zo met volle overgave, volop genietend van alles wat het leven je te bieden had.
Je was er altijd, vol enthousiasme. Altijd regelend, voor alles zorgend, altijd druk… Vaak te laat omdat er nog zoveel andere dingen waren die ook nog moesten, andere mensen die ook geholpen moesten worden. En jij zei nooit “nee”. “Nee” kwam in jouw woordenboek niet voor. Ondanks je drukke bezigheden vond je altijd de tijd om dat te doen wat men van je vroeg. En altijd met die lach, die voor jou zo kenmerkend was.

Je ging steeds maar door: hier een kwinkslag, daar een grapje… Je liet je publiek graag lachen en “The show must go on…”
Rob, het was een voorrecht jou te kennen en deel te mogen uitmaken van je leven. Je was zo’n warme, innemende persoonlijkheid. We konden altijd op je rekenen. ’t Is moeilijk te geloven dat jij er voortaan niet meer bij zal zijn en we zullen je enorm missen.Maar je zult je vast niet vervelen: de grote Regisseur hierboven kan iemand als jij zeker gebruiken …
Dag Rob, tot ziens

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.