Sint ziet spoken

SINT ZIET SPOKEN
Sinterklaas mag dit jaar logeren bij Hippoliet Van Vollembuik, die nog in een echt, oud kasteel woont. Maar de journalisten laten de Sint niet met rust. Ze achtervolgen hem overal. Die nieuwsgierige neuzen willen echt alles weten. De zwarte pieten moeten de Sint beschermen. Eén van de reporters probeert tevergeefs piet Valentino om te kopen maar slaagt er uiteindelijk in om in te breken in het kasteel en de geheimen van de Sint dreigen openbaar gemaakt te worden. “Operatie Schoorsteen” lekt uit. Gelukkig komt alles toch nog op zijn pootjes terecht.

Regie: Vera Put

Medewerking:
Raymond Nulens, Eric Bauwens, Jef Frederix, Betty Buijs, Geert De Meulemeester, Rina Buijs, Gert Frederix, Bram Frederix, Lien Frederix, Marieke Frederix, Peter Maggen, Jos Del Arbol, Wouter Vannoppen, Laura Vannoppen, Joris Thiels, Lize Vanhoudt, Tiny Put, Robby Pawlik, Jos Mertens, Benny Vanhoudt en Carina Vrancken

Deze diashow vereist JavaScript.

(De individuele foto’s vind je op pagina 2)

Pagina's: 1 2

reacties
 1. Paul Suijk schreef:

  Als schrijver van Sinterklaastoneel heb ik met aandacht de foto’s van jullie sinterklaasshows bekeken. Wat ziet het er prachtig uit, de kostuums, het decor. En wat geweldig, dat jullie zoveel kinderen elk jaar weer een groot plezier doen met het sinterklaastoneel. Leuk ook, dat Sinterklaas en de Zwarte Pieten een grote rol hebben in jullie spel. Ik ben benieuwd wie die leuke sinterklaastoneelstukken voor jullie schrijft. Ook wij spelen al jaren, op ons dorp, sinterklaastoneel, maar dan op een veel kleinere schaal en met een eenvoudig decor. Maar het sinterklaastoneel op ons dorp is ook niet meer weg te denken. We hebben al 13 toneelstukken van mijn hand opgevoerd.
  Ook dit jaar schrijf ik weer een nieuw stuk, vandaar ook dat ik, ter inspiratie, op jullie site ben beland.
  Ik wens jullie heel veel plezier en succes toe met het stuk voor dit jaar!
  Hartelijke groeten, Paul S.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s